top of page
bastal.png

OM OSS

Bastal As er en innovativ bedrift som ligger sentralt plassert i Førde. Fabrikken er utstyrt med markedets beste maskiner for bearbeiding av armering fra både rette stenger og coil. I tillegg til kapp/bøy, matter og standard armeringsleveranser driver vi med prefabrikkering av armeringskurver som er klar til å heises direkte i forskalingen.

 

For å styrke kapasiteten og kunne ta større prosjekter er det inngått samarbeid med Midland Steel. Midland Steel er en av Europas ledende når det gjelder 3D modelering av prefabrikkert armering. Via dem har vi fått løsningen FasterFix som gjør at vi kan levere en langt mer tids-effektiv, bærekraftig og HMS vennlig løsning for våre kunder. Vi er opptatt av å være nytenkende i alt vi gjør. Rask og fleksibel levering er en av våre største styrker, og vi er stolte av å kunne implementere mer bærekraftig produksjon med langt mindre avfall og svinn enn tidligere brukte metoder.

 

Vi har siden firmaets opprettelse i 2007 levert løsninger til et stort spenn av byggeprosjekter og anlegg, og har dermed bred kompetanse gjennom mange år. Dette gjør at vi kjenner bransjen og har mulighet til å levere det som trengs av moderne og avanserte løsninger til krevende prosjekter.

VÅR HISTORIE

Fra manuelt hardt arbeid til

Europas mest moderne anlegg.

Det handler om vilje, slit og gjennomføringskraft, samt mye moro på veien! Bastal as ble opprettet rundt 2007, da flere lokale entreprenører i Sogn og Fjordane gikk sammen for å få en bedre leverandør av armering.

 

Frode Kjøsnes ble ansatt som daglig leder og altmuligmann, og kjøpte en aksjepost. Utstyret var ikke det mest moderne i starten og det krevde mye fysisk hardt arbeid. Men konkurransekraften eksisterte ved at Frode la inn 3000 timer i året. Kundene var fornøyde. Kai Kvalheim kom tidlig inn og var en viktig faktor i veien mot suksess. Sakte men sikkert kunne man jobbe mindre på grunn av bedre innkjøp og utstyr. Gjennom det hele har Bastal fokusert på å være en innovativ aktør.

 

Små steg ble til store steg og i 2018 åpnet vi Europas mest moderne kappelinje!

DSC09125.png

Daglig leder

Rune Andrè Haugland

  • LinkedIn
rune.png

VÅRT
TEAM.

frode.png

Arbeidende Styreleder

Frode Kjøsnes

  • LinkedIn

Økonomiansvarlig

Tone Øren

  • LinkedIn

Produksjonssjef

Kai-Robert Kvalheim

  • LinkedIn
kai.png

IT og Utvikling

Dag-Eivind Bergheim

  • LinkedIn
DSC09449.jpg
DSC09369.jpg

Ingeniør/
BIM tekniker

Heidi Breivik

  • LinkedIn
Kenneth1.png

Salg/
BIM tekniker

Kenneth Namtvedt

  • LinkedIn
bottom of page