top of page
Tekla-v3.png

SMARTFIX
SAMMENLEGGBAR
ARMERINGSMODUL

En sammenleggbar armeringsmodul

Med FasterFix – SmartFix kan du redusere byggetiden for armering av bunnplate eller parkeringskjeller med opptil 80 %.

armering.png

HVORFOR VELGE FASTERFIX
SAMMEN MED SMARTFIX?

SmartFix er et modulbasert armeringssystem som gir opptil 80 % raskere byggetid. Systemet inkluderer omskjøt mellom modulene, slik at du slipper å bruke ekstra omskjøtsjern. De doble modulene er for B2-T2 laget (mellomarmeringen), som har samme retning.

Modulene er designet med en bredde på 2,40 meter, slik at de kan transporteres på en vanlig bil. Hovedmodulene er 12 meter lange og 2,4 meter brede. Stablene er de samme, uavhengig av dekketykkelsen.

SmartFix har også omskjøt til vegger, slik at de kan plasseres like raskt som resten av dekket. Kantmodulene er laget slik at endebøylen er inkludert i omskjøtet til dekket.

Tekla-v2_edited.png

3D DETALJERING & BIM

Vår tekniske avdeling for armeringsstål består av ingeniører og konstruktører som utvikler prefabrikkerte løsninger skreddersydd for ditt neste prosjekt.

 

3D-detaljering og BIM er vår spesialitet. Vi anbefaler tidlig involvering fra våre kunder for å få de aller beste resultatene. Ved å bruke den nyeste 3D-programvaren er vår tekniske avdeling i stand til å jobbe med alle 2D- eller 3D-tegninger og utvikle løsninger som er egnet for innføring i enhver bygningsinformasjonsmodell (BIM).

 

Dette gjør oss i stand til å tidlig i prosjektet planlegge det mest optimale oppsettet av armeringsstål samt tilpasse støpeplaner for å oppnå best mulig produksjonstakt noe som gir kostnadsfordeler for kunden. Videre, ved å legge prosjektet i BIM og legge til armeringsstålmodellen, kan komplekse områder forenkles, manglende stenger kan identifiseres samt eventuelle feil på tegningene bli rettet før armeringen kappes og bøyes.

Bastal er i samarbeid med Midland Steel er stolte av å levere tjenester av høy kvalitet, med kunden i fokus gjennom innovative programvarer og prosesser. I løpet av de siste årene har vi bygget en ingeniør- og teknisk avdeling som er i stand til å gi reell verdi til våre kunder gjennom tett samarbeid.

armering.png

Hovedfordeler

Tidlig innvolvering

Ved å involvere Bastal/Midland Steel tidlig i prosjektet, kan støpeplanen og armeringstegningene optimaliseres basert på løsarmering, prefabrikkerte korger eller prosjektnett (eller en kombinasjon av alle tre).

For å sikre at armeringen er korrekt, 3D-modellerer vi den basert på RIB sine kalkulasjoner. RIB kontrollerer tegningene før de sendes til produksjon.

SmartFix

 • Opptil 80 % raskere byggetid

 • Mulighet for “just in time” leveranse

 • Mindre svinn i produksjon og i fabrikk

 • Eliminerer “skrap” på byggeplass

 • Forutsigbarhet ved vinterarbeid

 • Mindre belastning (HMS)

 • Sparer krantid

 • Sporing i modell

 • Armering utført av 4 personer

 • Kan flatpakkes

 • Nøyaktighet

Konklusjon:

 

SmartFix er et effektivt og nøyaktig armeringssystem som gir deg en raskere og mer kostnadseffektiv byggeprosess.

bottom of page