Frode Kjøsnes

Daglig Leder

Tilgjengelig

Om du har en forespørsel, mener vi har et forbedringspotensiale eller hva som helst- så er jeg tilgjengelig på telefon. Uansett hvor stor eller liten sak det er!

Tid er viktig

Tid er viktig! Jeg har bakgrunn fra bakeribransjen- så å levere på avtalt tid er blitt en del av DNA mitt som også er godt forankret i bedriftskulturen til Bastal I bakeribransjen handler det om ferskvarer! Og det samme utgangspunktet for tenking har vi i Bastal. Vi startet i Sogn og Fjordane før vi utvidet med armering til Bergen og nå leverer vi armering til hele Sør Norge. Men fortsatt er Bergen viktig for oss og vi leverer armering i Bergen ukentlig.

Nytenkende

Noen bedrifter er mer nytenkende enn andre. Vi i Bastal er nytenkende, slik vi hver dag jobber med å skape best mulig merverdi for våre kunder.

En forskjell

Hver dag jeg går på jobb prøver jeg å gjøre en positiv forskjell. Det gjelder medarbeidere i Bastal, kunder, leverandører og andre.

Referanser

A36E173E0A154DD2BEB253C0D81B5CAF

Vår historie

Fra manuelt hardt arbeid til Europas mest moderne anlegg

Det handler om vilje, slit og gjennomføringskraft. Samt mye moro på veien! Bastal ble til rundt 2007, der flere lokale entreprenører i Sogn og Fjordane gikk sammen for å få en bedre leverandør av armering. Frode Kjøsnes ble ansatt som daglig leder og alt muligmann og kjøpte en aksjepost. Utstyret var ikke det mest moderne i starten og det krevde mye fysisk hardt arbeid. Men konkurransekraften eksisterte med at Frode jobbet gjerne 3000 timer i året. Kundene var fornøyde. Kai Kvalheim kom inn tidlig og var en viktig faktor for suksess. Sakte men sikkert kunne man jobbe mindre pga man fikk bedre innkjøp og utsyr. Hele tiden har Bastal fokusert på å være innovativ. Små steg har blitt til store steg og i 2018 åpner vi Europas mest moderne kappelinje!

Over
1321232

Kg

Over
4566

Ordre

Over
64933

Kaffe

Over
787

Kunder

Utstyr

.

Dette kan vi produsere og levere:

- Rullearmering

- Kapp og bøy

- Prosjektnett

- Armering, rette lengder

- Forbruksvarer til betongbransjen

- Søylearmering

- Skjøtearmering

- Innstøpingsgods

Kontakt

Daglig Leder

Bastal as Copyright © 2018 Alle Rettigheter

Bastal as leverer alt innenfor armering og innstøpingsgods til det norske markedet