• post4786

FasterFix gir deg opptil 80% tidsbesparelse på byggeplass!

Updated: Apr 28

Med den innovative løsningen Fasterfix, redusere vi svinn, arbeidskraft og bygger en bærekraftig fremtid for stålindustrien.
I vår søken etter å alltid være Norges fremste konkurrent innen armering for konstruksjon og byggeprosjekter, fikk vi kontakt med et britisk/irsk firma som deler mange av våre visjoner. Midland Steel er en familiebasert bedrift som har lang erfaring i denne bransjen. I løpet av våre samtaler og forhandlinger har vi sett stort potensiale til å dele vår erfaring om det norske markedet med dem, og samtidig dra nytte av deres konsepter og kompetanse i metodene og systemene de bruker.

Da vi fikk mer innsikt i FasterFix metoden og kunne se hvilke resultater den gir i praksis var vi klar over at dette var noe vi virkelig ønsket å bruke så fort som mulig. Videre gikk veien gjennom forhandlinger og det endte med at Midland Steel gikk inn på eiersiden av Bastal As.

Som en del av dette partnerskapet vil vi nå ha mulighet til å ta i bruk FasterFix metoden og systemene som følger med. Dette systemet bygger rett inn i BIM systemet og gjør at det er mulig å kalkulere mengde, utforming, mest mulig modulær og kostnads effektiv bruk av armering. Systemet gir garanti om hurtig levering og installasjon, som gjør at entreprenørene kan kutte flere uker av produksjonstiden i forhold til tradisjonelle metoder.

Måten FasterFix brukes for å kalkulere i BIM gjør at man får en gunstig utnyttelse av materiale og utforming for å kunne skape de beste resultatene. 3D visualiseringen som gjøres er essensiell for dette. Den presise detaljeringen av prosjektet koblet med evnen til å bruke såkalt «clash detection» som er metode for å se eventuelle hindringer for modulene, eller som resultat av modulene etter installasjon. Dette i seg selv er noe som gjør at prosjekter kan slippe uheldige overraskelser som skaper forsinkelser på byggeplassen når ting begynner å ta form.

Vi er også veldig glad for hvor bærekraftig denne teknologien er. Dette bygger på vårt allerede store fokus på å unngå svinn i materiale og produksjon. Vi ser at det er mulig å oppnå en enda større effektivitet og mindre bruk av materiale. Dette sørger også for å ha en langt tryggere arbeidsplass under konstruksjonen i byggeprosjekter. På toppen av dette vil denne metoden også gi en stor besparing av kostnader i forbindelse med konstruksjonen.


#armering #fasterfix #stål #steel #reinforcments #construction #bastal #innovation #innovasjon #bygg #industri #førde #bergen #Norge21 views0 comments

Recent Posts

See All