top of page
  • post4786

Møt vår Styreleder Frode Kjøsnes

Updated: Apr 28, 2022

Frode er Styreleder og økonomiansvarlig for Bastal As. I forbindelse med inngåelse av partnerskap der Midland Steel går inn på eiersiden av Bastal er han med på forhandlinger og formalisering av avtalene som inngår. Han uttaler seg om dette samarbeidet og veien videre for disse bedriftene:

På grunn av denne avtalen får vi tilgang til deres ingeniører samt FasterFix som er det beste produktet for prefabrikkert armering per dags dato. Tony Woods er kanskje den mest innovative innenfor armering i Europa, kanskje til og med verden. Han er et anerkjent navn i bransjen og mange ser opp til han, og få klarer å få til det han får til. Midland Steel har gjort dette i mange år, og har mange ingeniører sittende som spesialister innen prefabrikkert armering. FasterFix er ferdig modellert armering, ferdig til montering på byggeplassen. Enkelt forklart er dette Lego prinsippet i armering. Det er raskt, det er effektivt og det sørger for en stor besparelse i konstruksjonstiden. Som et eksempel kan man ta 2-3 uker tid ned til 2-3 dager.
For å få mest mulig effektiv byggetid må man tidlig inn i byggeprosjektet, sier Frode. – Så snart prosjektet begynner må man involvere leverandøren av armering for å kunne få 100% effekt av produktet. Da tar man hensyn til alle deler av prosjektet og kan sørge for at man ikke får noen konflikter eller hindringer i implementeringen av armering på byggeplassen. Den viktigste delen er at mangel på fagfolk på byggeplass gjør at vi kan komme i tjeneste, så det krever langt mindre fagfolk på byggeplassen. Likevel kan man ende opp med en langt mer effektiv produksjon. Alle kan bruke FasterFix. Små firma kan med denne metoden få mulighet til å ta større prosjekter. Større firma kan ta flere jobber.

Avslutningsvis sier Frode at vi er veldig heldig som får lov til å ha Midland Steel med på laget fremover. Han tror vi vil komme med mange gode produkter for bygge bransjen i årene som kommer og at vi i Bastal vil ligge helt i forkant.161 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page