top of page
  • post4786

Samarbeidet

Updated: Mar 29, 2022

I et yrke som oppsto ved sivilisasjonens morgen kan det være vanskelig å se hvordan man kan være nytenkende. Mange mener kanskje at man skal holde seg til det gode gamle, som fungerer. Vi tenker helt motsatt. Det er store muligheter for å tenke nytt, og i den sammenheng har vi nå inngått samarbeid og partnerskap med Midland Steel. De gir oss nå tilgang til systemer og kompetanse som tar oss inn i framtiden, til å kunne forbli en Armerings-leverandør for fremtiden som hele tiden har innovative løsninger. Vi ønsker å kunne ta i bruk de mest moderne og løsningsorienterte virkemidlene som finnes på markedet, og med FasterFix er dette en realitet, nå for første gang i det norske markedet.Vi er også stolte av vår evne til å jobbe målrettet inn mot våre kunders visjon, for å kunne hjelpe de med å nå målet på en effektiv måte. Det å være løsningsorientert er helt nødvendig for å kunne levere de resultatene som våre kunder kjenner. Dette krever en stor grad av fleksibilitet, som gjør at vi ofte får nye utfordringer å bryne oss på. Når vi sammen med Midland Steel tar i bruk nye metoder, vil dette bli enda viktigere og vi gleder oss til å se hva denne framtiden bringer.

Denne sammenslåingen vil ikke gå på bekostning av vår bærekraftige modell. Snarere tvert imot, vi vil nå i enda større grad kunne bygge på det allerede sterke fundamentet vi har laget over flere år, og levere pålitelige og transportvennlige tjenester som sparer både miljøet og lommeboka i samme omgang. Med fokus på den kvaliteten vi alltid har levert og en sikker, pålitelig og effektiv opplevelse fra a til å, ser vi lyst på framtiden sammen med Midland Steel.


Som det ble sagt så bra fra Tony Woods da han besøkte oss tidligere i år: «Vi er veldig fornøyde med å være i partnerskap med Bastal, og ser frem til et blomstrende forhold i det Norske markedet, der vi kan bidra med effektivitet, bærekraft og konstruksjons-sykluser som reduserer tidsrammene til våre kunder»

141 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page